Érd – Acélszerkezet Daruzása – AD 20

Felújítás közben is dolgozik a 20 tonnás Érden. Kis túlzással vezetés közben lakatoljuk a karosszériát és menet közben készítjük elő a javításokat, hogy minél korábban a kívánt műszaki és esztétikai állapotba kerüljön a géppark új tagja. Gőzerővel dolgozunk.

STRT0132rs

A mai menünk: Szerkezetlakatosok Kedvence Daruzas.hu módra, kiszerelt mechanikus taggal.

Daruzás! Kérj árajánlatot: 06304546515

Pont méret. 21 méteres gémmel, 16.6 méteres oldalkinyúlással, 0.9 tonnás, 9 méteres gerendát emeltünk 90%-os terhelés mellett kb. 8-9 méter magasra Érden. Ez az első olyan munkaterület, ahol igazán érezzük, hogy az AD 20 igazi előrelépés az AD 160-hoz képest, magyarul megérte bővíteni a gépparkot egy 20 tonnással, a 16 tonnás daruk mellé.

STRT0133rs

A 3. mechanikus gémtag kiszerelése 5 perc, így már 21.3 méter gémhossz érhető el.

A gép teljes felújítása 2-3 héten belül befejeződik, addig is folyamatos munkavégzés esetén bevethető Érden, valamint a két 16 tonnás természetesen a szokásos módon bevethető.

A géppark. Mindegyik masina más-más feladatra optimalizálva.

Ha kérdésed van, szívesen segítünk! 24 órán belül válaszolunk: autodaruzas@gmail.com

Az első gép mindennapi használatra van optimalizálva. Gyors és nagy általánosságban a legkülönbözőbb helyzetekre is fel van készítve, ezen a gépen áll rendelkezésre a legtöbb és legkülönbözőbb emelőeszköz, szerszám. A középső gép akkor kap nagy szerepet, ha magasabbra és/vagy nehezebb terhet kell emelni, amíg a harmadik daru hosszútávú munkavégzésre van felkészítve.

Keress minket bizalommal: 06 30 4546 515

A bejegyzés kategóriája: Acélszerkezetek Daruzása, Csarnok Építése Autódaruval, Daru, Daru Bérlés, Daruzás, Egyéb, Érd, Képek, Munkáink - Települések szerint rendezve, Tátra 148 - CKD - 20 tonnás autódaru, Vasanyag Daruzása, Vasszerkezet Daruzása
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.