Tatra 148 – AD 20 – Terhelési Táblázat – 20 Tonnás Autódaru

Szokás szerint elkészítettem a saját, újrarajzolt verziónkat az “új” darunk gémkinyúlási táblázatából. Hiszek benne, hogy a precíz tervezésen sok esetben komplett projektek múlhatnak, így szükség esetén van lehetőségünk 3Dimenzióban is emeléseket tervezni.

Tatra 148 AD 20 diagram parameters boom gémkinyúlás

A 20 tonnás autódarunk gémkinyúlási táblázata.

Azonban az esetek többségében nincsen szükség illetve nincs lehetőség -főleg idő- teljes térbeli tervet készíteni, így a helyszínen még mindig a legkönnyebb papírral és ceruzával felskiccelni a szűkös emeléseket, persze már van módunk ezt is akár laptopon elvégezni.

Részletes árajánlat 24 órán belül: autodaruzas@gmail.com

STRT7619rs

Emeléstervezés számítógépen, a saját grafikánkkal, a daru vezetőfülkéjében ülve, miközben telefonon beszélek a megrendelővel. – “Fog az menni!”

A személyes véleményem az, hogy bármilyen terv jobb annál, mint amikor csak szemre rálegyint a kezelő, hogy: “Éppen be fog az férni…” illetve “Majd meglátjuk…”
Időt és költséget spórolunk azzal, ha előre látjuk a részleteket, például a kötési módot.

AD 20 vs AD 160rs

Tatra 148 – AD 160 vs. Tatra 148 AD 20 – Gépeink összehasonlítása a gémkinyúlásuk szerint.

Összevetettem a gépparkunk új tagjának képességeit a már jól bevált 16 tonnás kinyúlásával. A különbségeket figyelembe véve jelentős az eltérés, hiszen oldal irányú kinyúlásban, magasságban és kapacitásban is sikerült előrelépni. A zölddel jelölt terület eddig nem volt lehetőségünk lefedni.

tatra_148_ad20 (1)

Meg kell szokni a gondolatot, hogy az új géppel képesek vagyunk egy 6 mázsás fogást 22.5 méter messziről és 9-10 méter magasból felemelni, és átfordulva az ellenkező oldalra, már át is hidaltunk közel 45 métert. Ahogyan a 10 tonna feletti tartományban is magabiztosabban kalandozhatunk, ha egy gépet kell kamionról leemelni, stb.

podavani_stresni_krytiny2

AD 20 cserepeket emel egy ház tetejére – Ismeretlen külföldi szerző képe.

Az új gépünk remek műszaki állapotban van, igaz igényel némi ráfordítást, de a környék legjobban használható ilyen típusú gépét fogjuk megépíteni belőle, ahogyan tettük ezt a 16 tonnás esetében is. Nem állunk meg, próbáljuk a legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből.

Ha szeretnéd, hogy a te feladatod legyen az új 20 tonnás első, vagy a régi 16 tonnás sokadik sikeres munkája, akkor beszéljünk telefonon: +36-30/4546-515 

A bejegyzés kategóriája: CKD AD 20, Daru, Daru Bérlés, Daruzás, Egyéb, Tátra 148 - CKD - 20 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.