Klíma Daruzása Távtartóval – Budakeszi

Klímák emelésénél mindig különösen kell figyelni, hiszen sérülékeny és általában nagy értékű berendezések. A sérülésmentes emeléshez érdemes valamilyen távtartó megoldást alkalmazni, azonban nem mindegy, hogy az mennyire egyszerű, gyors és biztonságos.

STRT8619rs

Klíma emelése teleszkópos, állítható távtartóval.

Klíma Emelése Autódaruval: 06-30-4546-515

Jó pár évvel ezelőtt még működtek a „Vágunk közé deszkákat!” és „Rakjuk közé raklapokat!” típusú megoldások, aztán vagy kipattantak a deszkák, vagy nem. Illetve vagy összeroppantak a raklapok a kötelek feszítő erejétől, vagy nem. Mára ez már nem korszerű.

STRT8614rs

Felirat figyelmeztet: rögzítsd a köteleket, vagy biztosítsd a hevedereket!

Ma már 23 különböző nyelven, A3-as méretben vannak figyelmeztető feliratok egy ilyen gép minden oldalán, legalább 3 különböző helyen. „Első a biztonság!”

STRT8629rs

1 métertől 170 centiméterig állítható himba. Ez a „2. generáció” kisebb verziója.

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztunk az ilyen és ehhez hasonló megoldásokon. Egy egyszerű ötletből mára komplett arzenál lett, így tudunk már 1 métertől egészen 6 méterig (vagy teleszkópos, vagy moduláris) megoldást kínálni.

Kérj ajánlatot írásban: autodaruzas@gmail.com (24 órán belül válaszolunk!)

strt5999rs

Bérelhető távtartó himbák széles választéka, teljes dokumentációval!

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a klíma egységektől az autó emelésen keresztül, a komplett mobilházak mozgatásáig tudunk műbizonylatos távtartókat kínálni.

DCIM112GOPRO

Felülnézetből az emelés.

Felülnézetből is jól látható, hogy a távtartó hossza pont ideális. Nem bántják a kötelek a klíma burkolatát. Ráadásul az új távtartók ugyanakkora teherbírás mellett, könnyebbek és kisebb helyet foglalnak, köszönhetően az eddigi tapasztalatoknak és az erősebb anyagnak.

Legyen szó daruzásról vagy emelőeszköz bérlésről, mi éjjel-nappal hívhatóak vagyunk, keress minket bizalommal, szívesen segítünk akár csak szakmai tanáccsal is:
06 30 4546 515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Budakeszi, Daru, Daruzás, Képek, Klíma Daruzása, Távtartó Himba
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.