Kamionmentés Autódaruval – Szigetszentmiklós

Pénteken este érkezett a telefonhívás az egyik nagyon jó barátunktól, hogy egy kamion mentéséhez lenne szükség autódarura, Szigetszentmiklóson, nem messze az M0-ás autópályától, illetve az autópálya mérnökségtől.

STRT8443rs

A szétakadt szerelvény pótkocsija a szalagkorláton.

Eddig ismeretlen okból -valószínűleg a királytengely nem nem megfelelő biztosítása miatt- menet közben szétakadt a szerelvény, így a pótkocsi orra bukott, és rácsúszott a szalagkorlátra. Ahhoz, hogy ne sérüljenek a tartó lábak, emelve kellett visszafordítani…

STRT8428rs

Értékes, hűtős pótkocsi felépítmény mentése, távtartó himbával.

 A hűtős pótkocsi önmagában is hatalmas érték, ráadásul teljesen rakott volt, tele élelmiszerrel. Úgy kellett emelnünk, hogy nem okozhattunk további sérüléseket a pótkocsiban. Így bevetésre került a részben saját tervezésű és gyártású távtartó himbánk.

STRT8448rs

Kamionmentés autódaruval. 2017, Szigetszentmiklós.

Ez volt az egyik első olyan alkalom, ahol élesben is hasznát vettük annak, hogy teleszkóposan állítható a távtartónk, ráadásul 2,8 méterre szét lehet húzni, ami azért fontos, mert egy szabvány teherautó teljesen közé fér, így egyszerűen nem sérül emelés közben a karosszéria. Sokkal komplikáltabb mentési feladatoknál is remek szolgálatot teher, különösen, hogy jelen pillanatban 3 komplett szettel rendelkezünk. Bérelhetőek is.

Kamionmentés – Autómentés – Autódaruzás:
06 30 4546 515 
A hét 7 napján, a nap 24 órájában hívhatóak vagyunk.

A bejegyzés kategóriája: Kamionmentés, Szigetszentmiklós, Tököl
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.