Bérelhető – 10 Tonnás Darumérleg – Távirányítóval

Évről-évre hagyományosan mindig teszünk egy-egy apró lépést előre. Idén bővítettük a tevékenységünket és már emelőeszközöket, távtartó himbákat, speciális panelfogó adaptereket is kölcsönzésre kínálunk, sőt van egy 10 tonnás darumérlegünk is!

merleg-1

10 tonnás darumérleg, távirányítóval, tara funkcióval.

Természetesen az autódarunkon működik a beépített túlterhelésgátló, ami százalékos módon jelzi a teher súlyát az adott paraméterek (pl.: gémhossz) függvényében. Ez arra elegendő, hogy nagyságrendileg meghatározzuk az emelt teher súlyát, de precíz mérésre alkalmatlan, pontosabban nem ideális.

Autódaruzás – Darumérleg bérlés: 06-30-4546-515

strt7964rs

Daruhorogra függeszthető, nagy kijelzős és távirányítós.

Ezzel szemben minden változó körülményt kiiktatva, precízen a teher súlyát méri a daruhorogra függeszthető mérlegünk, amivel maximum 10 tonnás súlyt tudunk lemérni,
5 kilogrammos precizitással.

Kérdéseiddel keress bátran levélben: autodaruzas@gmail.com

strt7929rs

Tara funkció – a kötelek súlyának figyelmen kívül hagyására.

Rendelkezik „tara” funkcióval, ami alapvetően a kötöző eszközök súlyának figyelmen kívül hagyására használható, 2 tonnáig. Életszerű, hogy a daruhorogra először a mérleg kerül fel, majd az emeléshez használt szerszámok, kötelek. Ilyenkor a mérleg már jelzi a rajta lógó kötelek -esetleg himbák- súlyát, így akár azonnal egy kontroll mérés is végezhető.

strt7920rs

Figyelmeztető felirat a biztosító fülön.

Közvetlenül a teher emelése előtt „le lehet nullázni” a mérleget a tara funkcióval, így nem kell egymásból kivonogatva számolni az értékekkel, az a teher súlya, amit a 4 karakteres digitális kijelző mutat, amihez nem kell létrázni, mind a modern, kis erőmérőcellák esetében, hanem messziről is könnyedén leolvasható.

Terhelési próbákhoz, időszakos felülvizsgálatokhoz, túlterhelésgátlók kontroll méréséhez vagy akár különböző áruk mérlegelésére is ideális lehet, de volt már szerencsénk egy-egy kutatási/fejlesztési projekt kapcsán is használni hasonló eszközt.

Kedvező feltételekkel bérelhető, akár egy naptól is. Hosszútávon kedvezményekkel.
Keress bizalommal: 06304546515 , autodaruzas@gmail.com 

A bejegyzés kategóriája: Darumérleg (10 Tonnás), Egyéb, Precíz Mérés Darumérleggel
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.