Új eszközökkel, a maximális hatékonyság felé…

Néha egy kis változás is tud hatalmas eredményeket hozni és ezt mi is megtapasztaltuk az elmúlt időszakban. Van pár új eszközünk és kipróbáltunk pár új módszert, ami sokat segített ahhoz, hogy hatékonyabban végezhessük a munkánkat…

strt6011rs

Okosabb kötéssel, sok esetben egy nagyobb gép, nagyobb költsége is megspórolható.

Továbbra is az egyik elvünk, hogy kicsiben mi szeretnénk a nagyok lenni. Arra gondolok, hogy széles emeléstechnikai eszköztárral, kihozzuk a maximumot a gépparkunkból.
A megrendelő boldog, mert maximális biztonság mellett, rengeteget spórol azon, hogy nem egy kétszer olyan drága daru végzi el ugyan azt a munkát. Költséghatékonyság, gyorsaság.

Hosszútávú együttműködéssel, nehéz vagy komplex szervezést igénylő helyzetekkel kapcsolatban keress minket levélben, 24 órán belül válaszolunk:
autodaruzas@gmail.com

strt5999rs

Precíz tervezéssel és szorgalommal kompenzáljuk, hogy -egyelőre- hiányzik egy nagyobb daru a gépparkunkból.

  Tökéletes végálláskapcsoló, távtartó himba, rádiós irányítás (kiváló és stressz mentes kommunikáció) és kifogástalan kötelek nélkül nem mernék egy 12 méter hosszú, 3 tonnás köteget szinte teljesen a „fejem fölé” emelni. Jó érzés, amikor minden úgy működik, mint a tervrajzokon. Legyen szó egy-egy kiszámolt emelésről, vagy a saját tervezésű himbánkról.

Keress minket bátran a hét 7 napján, a nap 24 órájában: 06 30 4546 515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.