Páty – Tartály Daruzása – Autódaru Bérlés

Autódarunkat ezúttal Pátyon bérelték ki egy igen különleges emelésre. Ezúttal egy közel 50 köbméteres tartályt kellett leemelnünk a kamionról, majd pedig leereszteni a közel három méter mély gödörbe.

autódaru tartály

Autódarunk egy hatalmas tartályt emel Pátyon.

Autódaruzás – Daruzás – Daru Bérlés:
06 30 4546 515

Idegeskedés, kapkodás, kétségbeesés nélkül csak akkor végezhető el az ilyen típusú munka, ha megtesszük a szükséges előkészületeket. Talpaláskor a megfelelő méretű tartófelület a kulcs biztonsághoz és persze a megfelelő távolság a gödört szélétől.

strt5842-tartaly

Emelés előtt az autódarunk és a tartály. Szép fogás volt.

 A kötés szempontjából nézve sosem lehet eléggé túltervezni a dolgokat, de erre csak akkor van lehetőség, ha megfelelően fel van szerelve egy gép kötözőeszközökkel. Hiába tudja a kezelő, hogy mi lenne a helyes, ha nincs a kezében -és a helyszínen- a megfelelő eszköz.

Keressen minket bizalommal,
szívesen segítünk akár csak szaktanácsadással kapcsolatban is:
autodaruzas@gmail.com

STRT9802rs

A darunkon található felszerelések kb. öt százaléka egy fotón…

A mi esetünkben az ellenkezője a helyzet, nincs akkora szerszámos, ami nekünk elég lenne.
Egy, két és három valamint 4 tonnás köteleink is vannak, egytől nyolc méteres hosszig, kör és heveder kötelek is, különböző szerelékekkel, persze mindenből legalább 4 darab.

strt5854-tartaly

Autódarunk a sikeres emelés végén.

A hat tonnás tartályhoz használt kötelekkel, összesen 16 tonnát is megemelhettünk volna, hogy a német gyártó által garantált hétszeres biztonsági szorzóról ne is beszéljek.

Pátyon változtak a behajtási engedélyhez kapcsolódó övezetek, szigorodtak a szabályok. Adott esetben szívesen segítünk a behajtási engedély ügyintézéssel kapcsolatban is.

Kérje teljes körű ajánlatunkat telefonon vagy e-mailben, vagy használja az „ajánlatkérés” menüpontot a honlapunkon. Minden esetben egyedi, rejtett költségektől mentes ajánlatot adunk, 24 órán belül.

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Páty, Tartály Daruzása
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.