Daruzás – Gárdony – Födémpanel

Image converted using ifftoany

Előregyártott beton födémpanel daruzása: 06 30 9 442 720

Jó érzés, hogy a mostani gépünk lehetővé teszi, hogy gyorsan és nagyobb területeket is bebarangoljunk a környező városok térképén. Érdről nagyjából fél óra alatt értünk le Gárdonyba, ahol pár darab födémpanelt kellett a helyére emelnünk.

STRT3127

A szállítási cím a daruzandó beton födémpanel oldalán. Gárdony, 2016.

A hasonló elemek daruzása nagy odafigyelést és célszerszámot igényel, utóbbit általában a gyártó biztosítja. A gerenda két szorítópofával van ellátva, amit pluszban -az elemek alatt átcsapott- lánc biztosít.

STRT3118

Előre gyártott beton födémpanel daruzása, célszerszámmal.

A megfogó szerkezet pofája az elemen előre kialakított vájatba illeszkedik, óvatosan kell kezelni a szerszámot a kötözés és az emelés, illetve a leakasztás során is.

STRT3120

A megfogó egy részlete.

Emelés előtt érdemes megvizsgálni a gerendát emeléstechnikai és biztonsági oldalról is, minden hasonló szerkezetnek rendelkeznie kell a használathoz szükséges papírokkal.

STRT3124

A megfogó gerenda és a darunk gémje egy képen.

Ebben is sokat segít a több évtizedes rutin édesapám oldaláról. Gyorsan és biztonságosan.

STRT3126

Az „érdi darus” Gárdonyban. Autódarunk az építkezésen.

Szívesen segítünk bármilyen építkezésekhez kapcsolódó daruzási munkában, legyen szó kész beton elemek, vagy gerendák daruzásáról.

Autódaruzás (éjjel-nappal hívható): 06 30 9442 720

Széles sugarú körben mozgunk. Érdi telephelyünkről egészen Gárdonyig, Velencéig, Ercsiig, illetve Budaörsig, Budapest déli részéig elmerészkedünk, beleértve Halásztelket, Szigetszentmiklóst vagy akár a tököli iparterületet.

 

 

Kategória: Autódaruzás, Beton Elemek Daruzása, Beton Födémpanel, Beton Födémpanelek Daruzása, Daru, Daruzás, Egyéb, födém daruzása, Gárdony, Gárdony Daru | A közvetlen link.