Érd – Csarnok Fémszerkezetének Daruzása

Érden, pontosabban a Budapesthez tartozó Bányalég utcában, az Érdi Ipari Park területén vehettünk részt daruinkkal egy csarnok bővítési munkában, a Gerbeaud Kft. telephelyén.

STRT7890rs

Star 266D – AD 080 – 8 tonnás autódarunk dolgozik a Bányalég utcában. Háttérben a jellegzetes „Brenntag torony”.

A hatalmas esőzések miatt szembe kellett néznünk a ténnyel, hogy a felázott talaj miatt esélyünk sincs a 24 tonna önsúlyú Tátrával az épület másik oldalára keveredni.

STRT7877rs

Összkerékhajtású 8 tonnás autódarunk dolgozik a felázott talajon.

A kisebbik gépünk szintén terepes, ugyanakkor fele annyi az önsúlya, azzal kevésbé tűnt őrültségnek a teljesen felázott talajra hajtani.

STRT7891rs

Másnap, a száradófélben lévő terepen.

„Ez ide nem megy be!” – hangzik el az egyik munkás szájából, majd két kis szisszenés hallatszik a daru alváza felől, jelezve, hogy immáron mind a három tengely hajt. Azt már gyerekkoromban megtanultam a házunk előtt a hóban elakadt Suzuki Swift sofőrjétől, hogy: „Nagy kincs a lendület…”   Így aztán nagy gázzal sikerült szinte elsőre betolatni az emelés helyszínére.

STRT7896

Munkában mind a két gépünk.

Az oszlopok felállítása után bekapcsolódott a munkába az „új” 16 tonnás autódarunk, ráadásul kiszerelt segédgémmel. Élmény vele dolgozni,nagyon megkímélt.

Autódaruzás – Daru Bérlés:
06-30-9442-720

 

 

A bejegyzés kategóriája: Acélszerkezetek Daruzása, Autódaru Bérlés, Autódaruzás, Budapest, Csarnok Építése Autódaruval, Daru, Daruzás, Érd
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.