Tátra 148 – S3 – Csőrös Billencs Tátra – Alkatrész

Úgy hozta az élet, hogy volt lehetőségünk kicsit közelebbről is szemügyre venni egy Tátra 148-as, billencs platós teherautót. Természeten a fő profilunk az autódaruzás, azonban egy érdekes élmény volt ezt is kipróbálni egy kis időre.

Készítettem egy rövid filmet erről a típusról. Fontos, hogy rengeteg alkatrészünk van ehhez a típushoz. Az elmúlt években sok cseredarabot halmoztunk fel elsősorban a saját gépeinkhez. Hosszútávon tervezünk a „csőrös Tátrával” és mivel egyre nehezebb hozzá alkatrészt szerezni, ezért magunknak kell gondoskodnunk az utánpótlásról.

Viszonylag sokszor keresnek meg minket, akár csak szaktanácsért is. Elég jól ismerjük a típust és segítőkészek vagyunk, ha valakinek sürgősen van szüksége Tátra alkatrészre, akkor annak általában mindig megpróbálunk segíteni.

Ha Tátra 148-as alkatrészre, vagy CKD darukhoz van szükség alkatrészre, akkor a nap 24 órájában hívhatóak vagyunk: 06-30-9442-720 

A bejegyzés kategóriája: Alkatrész, Alváz, Bolygómű, CKD AD 160, Csörlő, Differenciálmű, Féltengely, Féltengely, Futómű, Kúpkerék, Motor, Rugóköteg, Rugóköteg, Szivattyú, Tányérkerék, Tátra 148, Terepváltó, Torzió - Torziós tengely, Váltó, Váltó, Végálláskapcsoló, Vezérlőtömb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.