Százhalombatta – Autódaruzás – 10 tonnás tartálykonténer

Egy tíz tonnás, 40 lábas konténer mozgatása nem kis kihívás a számunkra. Az egyik munkánk során lehetőségünk nyílt élőben, élesben kipróbálni azt, amit pár hónappal korábban terveztünk meg…

HARD5957rs

10 tonnás, 12 méter hosszú tartálykonténer emelése.

10 tonna. Ez az a maximális súly, amit egy 40 lábas (12 méter hosszú) konténer esetén még meg kívánunk emelni a 16 tonna teherbírású Tátra autódarunkkal.

HARD5966rs

Tátra autódarunk 100%-os terheléssel.

Megterveztük, kiszámoltuk, legyártattuk hozzá a szükséges speciális kötelet, azonban eddig csak elméleti síkon játszottunk a gondolattal… Ilyen súlyú konténert, ilyen messzire eddig még nem emeltünk.

CRSH4190

A kifejezetten erre a célra gyártott kötelünk egyik azonosítója.

Jó érzés látni valamit működni. Sok esetben a jó ár/érték arány szól mellettünk és adott helyzetben ez néha azzal jár, hogy a szó legszorosabb értelmében, pontosan 100%-ig használjuk ki a gépünk és az eszközeink képességeit.

SnapShot(30)rs

Az emelés pillanata.

A fenti képek alapján, ezúttal már „élesben letesztelve” várjuk konténer daruzással kapcsolatos megrendeléseiket, Érden és környékén.

Konténer daruzás (20 és 40 lábas konténer):
Borsos Imre
06-30-9442-720
autodaruzas@gmail.com

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Képek, Konténer Daruzása - 40 lábas, Százhalombatta, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.