Tátra 148 – Alkatrészek és CKD 16 tonnás Autódaru Alkatrészek

Az elmúlt időszakban a legnagyobb -nem emeléshez köthető- feladatunk egy komplett, de sérült 16 tonnás Tátra autódaru megvásárlása és szétszerelése volt.

HARD9548rs

Felborult Tátra daru alváza.

Nehezen szántuk el magunkat erre a lépésre, gyakorlatilag itt is éveken keresztül tárgyaltunk, alkudoztunk, mire megszületett a döntés, hogy belevágunk. Komoly terhet jelentett számunkra a dolog az összes elképzelhető értelemben.

HARD9612_1

Keveset futott, remek állapotban lévő Tátra Hátsó Híd. Igény esetén eladó.

A gép nagyon változatos képet festett, ép alkatrészei nagyon jó állapotban voltak, hiszen rendkívül megkímélt gép lehetett, mielőtt felborították. Alváza védőréteggel kékre festve, a roncsolódott fülke belülről egyedileg kárpitozva, stb.

HARD9629rs

A borulás következtében elszabadult motortartóbak.

Azonban a sérülések mértéke miatt, már menthetetlen volt a gép, legalábbis nem érte volna meg „talpra állítani”. Például a talpaló hidraulika szárak a borulás irányában elhajlottak és egyéb hiányosságai is voltak a gépnek.

HARD9633rs

Megrogyott a fülke tartó gerenda.

Számunkra így is értékes egy-egy nehezen beszerezhető alkatrésze. Elég, ha a teheremelő csörlőre gondolok, ami hibátlan állapotban lehet. Szerencsére a gém sem sérült meg a borulás következtében.

cs

Csörlő

Gyakorlatilag az összes hidraulikus egység épen maradt. Hatalmas kincs tud válni egy vezérlőtömbből, egy-egy átváltó vagy zuhanásgátló szelepből, ha valamiért meghibásodik.

HARD9622

Tátra 148 Terepváltó

Hosszú időre ismét biztosítottá vált az alkatrész ellátásunk. Olyan stratégiailag is fontos alkatrészekből is hever most már több darab a polcon, mint speciális terepváltó fedél, átváltó tengely házzal együtt, szögmeghajtó és szögmeghajtó tengely, szivattyúk…

HARD9599

Tátra speciális „darus” terepváltó fedél.

Igény esetén akár segíteni is tudunk másokon. Ha bármilyen Tátra 148-as alkatrészre van szüksége, vagy 16 tonnás (esetleg 20 tonnás) Tátra autódaruhoz keres alkatrészt, keressen bennünket bizalommal: 06-30/9442-720

A bejegyzés kategóriája: Alkatrész, Autódaruzás, CKD AD 160, CKD AD 20, Csörlő, Daru, Daruzás, Szivattyú, Tátra 148, Terepváltó, Váltó, Vezérlőtömb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , .
Közvetlen link.