Veterán Minitalálkozó

Az elmúlt pár napban érdekes élményben volt részünk. Munkába sietünk és vezetés közben egy kíváncsian figyelő szempárra lettem figyelmes egy előttünk elhaladó Skoda személyautó volánja mögött.

IMG_20140430_163358rsAlig volt időm egy gesztus értékű integetéssel viszonozni a dolgot, mert éppen egy kis emelkedőn haladtunk felfelé, szóval közben szorgosan válogattam a  Tátrában található (felezővel együtt) 10 előre haladást segítő sebességi fokozat közül.

IMG_20140430_163412rs

Pár perccel és kilométerrel később -megérkezve a munkaterületre- vettem észre, hogy szélárnyékban mögöttünk van a csodajárgány. Fiatal srác pattan ki a volán mögül, beszélgetünk és megkérdezi, hogy készíthet-e egy fotót a két „vassal” együtt. Természetesen elkészültek a képek, illetve megmutattam a motorháztető alatt szunnyadó V8-as, 12,6 literes erőforrást, ami a közel 24 tonnás tömeget mozgatja.

Szívesen veszünk minden ilyen beszélgetést, integetést, villantást és érdeklődést. Ha úton látjátok a „jó öreg Tátrát” akkor gyertek oda nyugodtan pár szót váltani.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.