Karácsonyfa Állítás – 2023 – Érd

Így állítottuk fel a karácsonyfát a Bem téren…

Karácsonyfa Daruzása – 2023 – Érd – Bem tér

…és így nem mi állítottuk fel a Kálvin téren:
Idén az érdi városi karácsonyfák felállítása kapcsán megéltünk rengeteg szép pillanatot és sajnos pár rossz emlék is fűződik -évtizedek után először- ehhez a szép gesztushoz. Idén, a tavalyihoz hasonló módon felajánlottuk, hogy teljesen ingyen és bérmentve felállítjuk mind a három fenyőfát, azaz a számla végösszege kereken nulla Forint a részünkről.

Daruzás – Érd – Budaörs – Százhalombatta – Biatorbágy: 06-30-4546-515

Fundoklia tér – ágaskodik a Tátra a nehéz terepviszonyok között.

Alapvetően a Kálvin téri fával szerettünk volna kezdeni, de az indulás előtti pillanatban jött az infó, hogy ott egyelőre nem tudjuk megkezdeni a munkát. Ezután két fát, a Bem térit és a Fundoklia téri fát sikeresen, jó hangulatban fel is állítottuk a Városgazda munkatársaival. Miután hosszasan beszélgettünk arról, hogy mikor állítsuk fel a harmadik fát, én egy másik kiemelt projekt miatt rugalmas szervezést kértem és több időpontot is megjelöltem, hogy mikor tudunk rá időt szakítani.

Ezzel párhuzamosan, egy szintén kiemelt projekten is nagyon fontos feladatot láttunk el az egyedi teherkötöző eszközeinkkel, ahol az emeléseket is én irányítottam személyesen a helyszínen.

A korrektséghez hozzá tartozik az én részemről is, hogy tény, hogy nem tudtam a másik, prioritást élvező megbízás miatt konkrét időpontot megjelölni, de a korábbi közös munkák, jó személyes munkakapcsolatok miatt bíztam benne, hogy kölcsönös az elköteleződés -már csak a felajánlásunk miatt is- a közös munkára. Kezet fogtunk, elköszöntünk a mihamarabbi folytatásban bízva. Erre másnap reggel a városközponton keresztül vezetett az utam, ahol arra lettem figyelmes, hogy egy idegen daru dolgozik a körforgalomban és éppen befordul a Városgazda teherautója a fenyőfával… Őszintén csalódott voltam. Az előzmények után, nem ezt vártam, hogy szó nélkül mást hívnak.

Nem kis felelősséget vállaltunk a második fa kiemelésénél, a terheletlen oldalon is 40 cm mélyen eltolta a Tátra az alátámasztást a puha árokparton - kis túlzással minden talpfára a terhelt oldalon volt szükség és még így is valós rizikó volt, hogy beszakad alattunk az út.

Nem kis felelősséget vállaltunk a második fa kiemelésénél, a terheletlen oldalon is 40 cm mélyen eltolta a Tátra az alátámasztást a puha árokparton – kis túlzással minden talpfára a terhelt oldalon volt szükség és még így is valós rizikó volt, hogy beszakad alattunk az árokpart.

Azóta részben tisztáztuk a helyzetet és félreértés ne essék, ez abszolút nem a városvezetés döntése volt. Véletlenül se szeretném, ha valaki téves köveztetéseket vonna le. Nevezzük inkább közvetlen munkaszervezési problémának és/vagy rossz kommunikációnak, bár azért abban is biztos vagyok, hogyha meglett volna a szándék, biztosan találtunk volna rá megoldást, ahogy mi is rugalmasan álltunk hozzá mindig ehhez a kiemelt projekthez.

Kérj ajánlatot most, ne maradj le a legjobb időpontokről: autodaruzas@gmail.com

Fundoklia tér, 16 tonnás autódarunk. Érd; 2023

Összefoglalva háromból két fát felállítottunk ingyen, csendben – de a fő attrakciót és a „show”-t ezúttal elhappolta egy fizetős vendégművész Budaörsről, akinek egyébként ezúton is köszönjük a munkáját – jó volt váltani pár szót a helyszínen, és további sikeres munkavégzést kívánunk a szintén második generációs családi vállalkozásnak. Jövőre -ha a lehetőségünk engedi-, ugyanúgy él a felajánlásunk a város fáinak ingyenes felállítására. Ezúttal tovább pattintom a labdát és felajánlom a környező településeknek, hogy idén még van egy „megmaradt”, „akciós” karácsonyfa daruzásos felajánlásunk, ha valaki szeretne vele élni, akkor itt vagyunk. 😉

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Egyéb, Érd, Karácsonyfa Állítás Daruval
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.