Éjszakai Üzemzavar Elhárítás – Autódaruzás – Érd

Az éjszaka folyamán, valamivel éjfél után érkezett a telefonhívás, hogy a nagy esőzésnek köszönhetően a csatornarendszer egyik átemelőszivattyújához kell sürgősen kivonulnunk.

CRSH2591da

Éjszakai üzemzavar elhárítás. Tátra daru, Érd.

Rövid időn belül, gyakorlatilag alig fél óra alatt érkeztünk a helyszínre, ahol azonnal megkezdtük a munkát. Fel voltunk készülve a helyzetre, hiszen az elmúlt időszakban éjszakai, illetve hétvégi 24 órás ügyeletben támogatjuk az érdi csatornahálózat bővítését.

CRSH2600da

Daruzás, nehéz körülmények között, éjszaka.

   Az éjszakai munkavégzés különös odafigyelést igényel, kifejezetten akkor amikor ez egyéb nehézségekkel, esővel, köddel párosul. Azt gondolom, hogy az ilyen típusú feladat megoldása kifejezetten autódarut igényelnek. Rengeteg szempontból térül meg így mozgatni az átemelő szivattyúkat. Biztonságosabb, gyorsabb, hatékonyabb bármilyen kézi csörlős, áttételes- vagy láncos-emelőnél. Az sem elhanyagolható, hogy a daruval érkezik -általában- plusz két fő segítségnek, hiszen ha tehetjük akkor ilyen esetben mind a ketten ott vagyunk édesapámmal.

CRSH2602rsdaa

A munka végeztével, hajnali 3 óra után…

Az ilyen helyzetekből jól lemérhető, hogy nem csak kellemesen hangzó a kijelentés a részünkről, hogy minket 24 órában lehet hívni a 06-30/9442-720 -as telefonszámunkon.

Ahogy egy előző bejegyzésünkben írtam:
„Ha tudunk megyünk, segítünk!”

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, CKD AD 160, Daru, Daruzás, Érd, Géppark, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.