Pókdaru / Mini Daru – A Szűk Munkaterületek Királya!

Olyan megoldást keresel, ami szűk helyeken is jól manőverezhető? Olyan felületen kell dolgozni, ahol fontos a burkolat védelme? Segítünk! Egy itthon kevésbé ismert géptípust szeretnék bemutatni. Az úgynevezett pókdaruk az extrém helyzetek mesterei.

Pókdaru egy Budai villa kertjében. Elit környezet, prémium megoldás.

Daruzás – Autódaru Bérlés – Lánctalpas „mini” daru: 06-30-4546-515

A gép alapvetően egy gumilánctalpas járműre szerelt, közepes súlyokhoz idealizált megoldás. Nagyon környezettudatos megoldás, hiszen elektromos hálózatról is üzemeltethető. Csendes, halk megoldás ami alig tesz kárt a környezetben.

Megfelelő előkészületekkel a kerti díszkút és a szalonna sütő között is felvehető az ideális pozíció az emeléshez – úgy, hogy nem teszünk kárt a gyepszőnyegben.

Esetünkben egy csodálatos villa kertjében dolgozhattunk, ahol több gépészeti egység kiemelését és elszállítását kellett megszerveznünk. Rengeteg tapasztalatot szereztünk ezen a területen. Sok kis apró figyelmességgel rengeteg idő, idegeskedés megspórolható.

Levegőben a klíma egység a gyönyörű, de nem túl tágas kertben.

Ezt az emelést más, „klasszikus autódaru” nem lett volna képes végrehajtani a környezet jelentős rongálása nélkül. Előretervezéssel, pontosan és gyorsan tudtuk végrehajtani a feladatot. Szívesen segítünk minden összetett feladat megoldásában, keress minket bizalommal: 06-30-4546-515 vagy levélben 24 órán belül válaszolunk: autodaruzas@gmail.com

A bejegyzés kategóriája: Mini Daru Bérlés, Pók- / Mini-Daru, Pókdaru Bérlés, Svábhegy
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.