Budapest – Kőbányai Polgármesteri Hivatal – Gépészet Daruzása

Gyönyörű környezetben dolgozhattunk Budapesten. Kőbányán, a Polgármesteri Hivatal felújításánál daruztunk. Az emelések sikeres végrehajtásához minden értelemben ki kellett hoznunk a maximumot magunkból és a gépünkből is. Tervezés és koncentráció.

Munkakezdés reggel 6.00 Budapesten. Csodás karácsonyi fények. 2017, december.

Kérj részletes ajánlatot, 24 órán belül válaszolunk: autodaruzas@gmail.com

A budapesti munkák egyik kulcsa az én szememben a korai kezdés. Nem szeretünk a közel 24 tonnás géppel a dugóban araszolni, inkább kezdünk korábban és ahogy mondani szoktam: „páros lábbal állunk a gázon” egészen a célállomásig.

Teljesen kiszerelt -27 méteres- gémszerkezettel a 20 tonnás.

A munka elvégzéséhez nagy gémkinyúlásra és kb. 20 fokos szögben felszerelhető segédgémre volt szükség, hiszen a tetőn vágott kidobó nyíláson keresztül kellett elsőnek egy segéd keretet, majd padlóanyagot később magát a légkezelő berendezést és az elemeit beemelnünk. A nyílás csak pár centivel volt nagyobb, mint maga a légkezelő berendezés.

Kőbányán dolgozik a 20 tonnás. 2017.

Kérj ajánlatot, használd az „Árajánlatkérés” menüpontot!

Sok múlik a gépen. Ha nincs a 20 tonnás, nincs ez a munka sem. Sok múlik a csapaton, hiszen minden gép annyit ér, mint amennyire a kezelője és/vagy  az irányítója képes.

Az épület előterében a gépünk, kiszerelt segédgémmel, 27 méter horogmagasság.

Egész nap rádión/telefonon keresztül tudtunk csak kommunikálni egymással. Hasonló helyzetekben ezen múlik a biztonság, illetve teljesen más gyakorlat vonatkozik azokra a helyzetekre, amikor nincs rálátás a súlyra. Nem egyértelmű utasítás = a gép megáll.

Az emelés felülnézetből, 20 méter magasságból. Az új kollégánk fentről irányít. 

Az elmúlt időszakban szinte minden nap vizsgázunk csapatként, alig akadtak rutin feladatok, minden nap egy új kihívás volt az év végén. Gyorsabban működnek a dolgok.

Daruzás – Érd – Budapest – Kőbánya:
06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Acélszerkezetek Daruzása, Állítható Segédgém, Autódaruzás, Budapest, Daru, Daruzás, Egyéb, Emelés Irányítás, Horogra szerelt kamera, Képek, Klíma Daruzása, Kőbánya, Légkezelő Berendezés Daruzása, Raklapok Daruzása, Referencia, Tátra 148 - CKD - 20 tonnás autódaru, Teherkötözés
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.