Új Szakmai Kihívások – Emelés Irányítás – Eszközök Bérbeadása

Napról-napra egyre izgalmasabb feladatok megoldásában segíthetünk. Az elmúlt időszakban rengeteg régi szakmai tapasztalatot tudtunk új képességekké fejleszteni. Erre az egyik legjobb példa, amikor a saját tervezésű eszközeinket veszik bérbe megrendelőink.

Tátra alvázra szerelt KATO NK 160 dolgozik a tőlünk hosszútávra bérelt egyedi szendvicspanel megfogó célszerszámmal.

Remek érzés látni, amikor valaki elégedett egy általunk fejlesztett termékkel. Ebben az esetben a megrendelőnk a saját 16 tonnás, különleges Tátra-Kato autódarujával használta az általunk kitalált PF300-as, teljesen szabályos szendvicspanel megfogó adaptert.

Bővebb információkat ide kattintva találsz erről a célszerszámról.
…vagy hívj fel, és 3 perc alatt elmondok mindent: 06-30-4546-515

Édesapámmal Szegeden segíthettünk egy különösen összetett, komplex emelés kivitelezésében.

Szintén büszkeséggel tölt el, amikor csak azért utazunk édesapámmal Szegedre, hogy egy komplex emeléshez szakmai segítséget és emelőeszközöket biztosítsunk.

Demag AC 25 – 25 tonnás autódaru emel 10.5 tonnát az általunk biztosított, műbizonylatos, teleszkópos távtartókkal. – Szeged, 2017 

A távtartó megoldásaink mellett az szólt, hogy teleszkóposak, magyarul az emelési előírásban kikötött hosszra állíthatóak, illetve elég könnyűek és kompaktak ahhoz, hogy egy pick-up platójában elférjenek az összes szükséges kötéllel együtt…

10500 kg és 40 millió Forint a levegőben. Első a biztonság.

Az ilyen lehetőségeket azért is szeretem, mert olyan nagyszerű kollégákat is megismerhetünk, mint amilyen „Lajos bácsi”… Remek élmény volt együtt dolgozni, beszélgetni. Ezúton is köszönjük a profi munkát és a rengeteg tapasztalatot.

Autódaruzás – Országos Emeléstechnikai Szaksegítség:
06-30-4546-515

Extra minőség az emeléstechnikában. Német SpanSET körkötelek a darunk platóján.

A saját gépünkön rendszeresített három, négy és öt méteres, 4 tonnás körkötelekből tudtunk pontosan olyan megoldást kínálni, mint amit a forgalmazó előírt az emeléshez.
Ez azért jó érzés és egyben fontos részlet, mert sok esetben, sokkal nagyobb ás drágább gépeken, nincs megfelelő mennyiségű vagy minőségű kötél. Érdemes biztosra menni.

Pontosan a kapott emelési utasítást reprodukáltuk az emelés során.

A teljes teherkötözést és irányítást mi végeztük, de ami ennél is fontosabb, hogy mindenféle aggodalom, stressz és kiabálás nélkül, biztonságban került a berendezés a szállító kamionról a talajra. Első a biztonság.

Autódaruink és távtartó himbáink a legkülönbözőbb helyzetekben bizonyítottak.

Ha segítségre van szüksége, szívesen segítünk akár csak ingyenes tanácsadással is:
autodaruzas@gmail.com
06304546515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Emelés Irányítás, Emeléstechnika, Referencia, Szeged, Szendvicspanel Megfogó, Távtartó Himba, Teherkötözés
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.