Mezőgazdasági Gép Daruzása – Tárnok

Egy igazi szörnyeteggel birkózhattunk ezen héten. Tárnokon, az Anasztázia major területén kellett egy Angliából érkező mezőgazdasági gépet úgy megemelni a szállító járművön, hogy biztonsággal fel tudják szerelni a kerékabroncsokat.

STRT8593rs

Darunk emeli a hatalmas mezőgazdasági gép hátulját. Tárnok, 2017.

Hatalmas odafigyelést és előrelátó tervezést igényelt az emelés, ugyanis a gép teljes súlya közel 15 tonna volt. Természetesen ennek csak egy részét kellett emelve az első tengelyre billenteni, de így is közel 9-10 tonnás terhelést jelentett a darura nézve.

Daruzás – Érd és Térsége – Tárnok: 06 30 4546 515

STRT8580rs

Terra-gattor típusú mezőgazdasági gép „boxkiállás” közben.

Az első tengely rögzítése mellett emeltük egy rögtönzött állványra a gép farát, majd két rakodógép segítségével felszerelték a hatalmas abroncsokat.

STRT8581rs

A 16 tonnás autódarunk emeli a monstrumot.

Úgy kellett megválasztunk az emelési pozíciónkat és a kötési módot, hogy egyszerre mind a négy kerék felszerelhető legyen és közbe ne akadályozzuk az abroncsokat emelő rakodógépeket, valamint nehogy meghaladjuk a gépünk emelési kapacitását.

Kérj árajánlatot levélben, 24 órán belül válaszolunk: autodaruzas@gmail.com

HARD5042

Mezőgazdasági gép mentése autódaruval.

Különböző mezőgazdasági gépek mentésében már nagy rutinunk van. Volt rá példa, hogy egy olyan öntözőgépet állítottunk fel, amely közel háromszor olyan hosszú volt, mint a mi darunk. Erről az esetről ide kattintva olvashatsz bővebben. 

Bármilyen daruzással kapcsolatos kérdéssel a hét 7 napján,
a nap 24 órájában hívhatóak vagyunk:
06 30 4546 515

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Képek, Mezőgazdasági Gép Emelése, Tárnok
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.