40 Lábas Konténer Daruzása – Érd

Az elmúlt időszakban viszonylag sok 40 lábas konténer emeléséhez kapcsolódó munkával találkozunk. Az ehhez hasonló hajókonténerek ára viszonylag lecsökkent. Olcsó alternatívát jelentenek a különböző raktározási feladatok megoldására.

strt6201rs

40 lábas konténer mozgatása autódaruval. – Érd, 2016

Autódaruzás – Daruzás: 06 30 4546 515 – Azonnali ajánlatért hívjon most!

Nekünk pedig hatalmas tapasztalatunk van az ilyen konténerek daruzásában. Az elmúlt években nagy fejlődésen mentünk át a konténerek emelésével kapcsolatban, elsősorban emeléstechnikai oldalról nézve. Rengeteg új eszközünk van.

loop2

40 lábas konténer daruzása – Veres Zoltán műrepülő világbajnokunk részére.

Az egyik ilyen speciális eszköz egy nem mindennapi négyágú kötél. Egy közel 8 méter hosszú, áganként 5 tonnás szörnyeteg, aminek egy üzenete van: ez sosem fog elszakadni.

HARD5587rs

Brutálisan erős. Számolva a biztonsági tényezőkkel, 40 tonnás terhelésnél sem szakadhatna el.

Gyakorlatilag egy 10 tonnás 40 lábas konténert képesek vagyunk közvetlenül magunk mellett leemelni egy kamionról és a helyére illeszteni. Természetesen ez már egy összetett emelés a 16 tonnás autódarunkkal. Költséghatékony. Egyszerű.

HARD5966rs

10 tonna súlyú , 12 méter hosszú konténer emelése.

Szűk helyeken, vagy akadályokon keresztül manőverezve szükség lehet olyan kötési módra, ami nem a felső akasztási pontokon keresztül fogja meg a konténereket.

0200390_fixed-container-lifting-assemblies_300

Ilyenkor kap szerepet a részben saját tervezésű, részben saját gyártású, teleszkópos, műbizonylattal rendelkező, 6 tonnás távtartó himbánk, amivel a fentihez hasonló kötést tudunk megvalósítani. Összetett, de hatékony módja ez a konténerek emelésének.

Kérj ajánlatot most! Használd az árajánlatkérés menüpontot!

strt6208rs

40 lábas konténer emelése himbával.

A fenti képen is -igaz, nehezen kivehető-, de 3 burkolt vezeték, és több belógó, vastagabb faág is ellehetetlenítette volna a hagyományos kötést. Úgy spórolható kötési magasság, hogy nem kell feszegetni a kötélágak megengedett legnagyobb terhelésének a maximumát.

sling-angle

A kötélágak által bezárt szög a fenti ábra szerint vizsgálandó és a lenti módon kell terhelés növekedéssel kalkulálni:
b04-5Nálunk első a biztonság, azt követi a korrektség majd a költséghatékonyság. Ezek szerint alakítjuk ki minden esetben az egyedi, személyre szabott árajánlatunkat. Keress minket bátrán: 06 30 4546 515 vagy autodaruzas@gmail.com

 

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Emelés Távtartóhimbával, Érd, Konténer Daruzása - 20 lábas, Konténer Daruzása - 40 lábas
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.