Fejlesztések – Szerszámok és emelő eszközök.

Rengeteg időt és energiát fordítunk arra, hogy a gépeinken „rendszeresített” eszközöket a megfelelő módon tudjuk tárolni. Erre azért van szükség, mert azt gondolom, hogy az átlaghoz képest jobban felszereltek a gépeink, ha szerszámokról, kötelekről van szó.

STRT9802rs

Az új, frissen beszerzett eszközök egy töredéke.

Több megrendelőnk is hangot adott annak, hogy pozitív meglepetés érte, amikor egy-egy különlegesebb kötözési feladattal találkoztunk. Jól átgondolt elvek szerint, elég bőséges készletet tartunk a gépeinken, a legkülönbözőbb eszközökből.

STRT9823rs

Szerszámok – Minden helyzetre fel vagyunk készülve. Egy készlet elől, egy a dobozában.

Az emeléstechnikán kívül a másik fontos terület az általános szerszámok kérdése…
Javításhoz, szereléshez a legkülönbözőbb eszközök vannak nálunk. Nem ritka, hogy a munkaterületen mi adunk kölcsön szerszámot az egyébként szereléssel foglalkozó megrendelőknek…

STRT9820rs

Csillag-, villás-kulcs készlet az általános javításokhoz.

A hidraulikus javításoknál gyakran nagy segítséget jelenthet egy „hollander kulcs” készlet.
Ezek a szerszámok a csillag kulcsok biztos fogását nyújtják, nem kell hagyományos villáskulccsal a csőcsatlakozásokat szerelni.

STRT9817rs

Speciális hollander kulcsok.

Ezen kívül az új eszközök könnyebben mozgatható részét képezik a kisebb hevederek, ezeket könnyebb volt egy fotó erejére elővenni. Vannak bizony erősen „két emberes” új köteleink is.

STRT9828rs

A 3 tonnás hevederek még a kisebb kategóriát jelentik nálunk. Autómentéshez akár egyenként 8 tonnás hevedereink is vannak.

Sokan azt gondolják, hogy minden esetben az erősebb a jobb. Félszemekből azért van nálunk több garnitúra, mert egyes gépek szállításánál egyszerűen túl kicsi az emelési pont furata a nagyobb félszemekhez.

STRT9808rs

Előtérben a sűrűn használt eszközök, háttérben az új tűzvédelmi és láthatósági eszközök, illetve a kedvenc pisztoly markolatos LED lámpánk.

Autódaruzás és minden ami emeléstechnika: 06-30-9442-720

 

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Műszaki mentés, Szerszámok
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.