CKD AD 080 – 8 tonnás Autódaru – Javítási Kézikönyv

Újabb kötet került fel a digitális könyvtárunkba. Az eredetileg Praga V3s alvázra szerelt,
CKD AD 080 típusú, 8 tonnás autódaru teljes, magyar nyelvű javítási kézikönyvét teszem most elérhetővé, teljesen ingyen.

Kattints a képre a letöltéshez:
(Jobb klikk, „cél mentése másként”)

prga

A teljes kézikönyv letöltéséhez, kattints jobb gombbal a képre, majd választ a „cél mentése másként” lehetőséget.

Praga V3S – CKD AD 080 Javítási Kézikönyv

Nagyon részletes az 1977-ben a „KÖZDOK” által kiadott, 179 oldalas kiadvány. Több oldalon olvashatunk a kezeléséről, a karbantartásáról és a javításáról.

HARD6617 8mp rs

Praga V3S – A legfontosabb méretek.

Azt gondolom, hogy minden munkagépnél a gépkönyv, vagy az ehhez hasonló leírások hozzáférhetősége nem csak esztétikai kérdés. Egy idős gépnél bármikor előállhat olyan helyzet, hogy gyorsan kell reagálni a felmerült problémákra. Elég, ha a teher vészsüllyesztésére gondolunk, legyen szó akár a gém zuhanásgátló szelepének kinyitásáról, vagy a csörlőfék hasonló oldásáról.

HARD6750 8mprs

A biztonsági szelep vázlata.

Sok minden más mellett például erről is van részletes leírás a könyvben. Bízom benne, hogy sokak számára hasznos anyagot sikerült közzétenni.

Fontos, hogy az elmúlt évek során rengeteg alkatrészt halmoztunk fel ehhez a típushoz, elsősorban a saját gépeink alkatrész utánpótlásának biztosítására. Másoknak is szívesen segítünk, akár ingyenes szakmai tanáccsal, vagy igény esetén akár alkatrészekkel kapcsolatban is, a nap 24 órájában: 06 30 9442 720  

Ezen kívül a Prága V3S alváz Kezelési Utasítása is elérhető az alábbi képre kattintva:
(Jobb klikk, cél mentése másként.)

web

A Prága V3S alváz gépkönyvéhez -ez különbözik a fenti CKD gépkönyvtől-, kattints a képre! A letöltéshez kattints a jobb egérgombbal, majd válaszd a „cél mentése másként” lehetőséget.

Prága V3S – Tátra 148 – CKD 080 – CKD AD 160 Alkatrészek:
06-30-9442-720

A bejegyzés kategóriája: CKD AD 080, CKD AD 080 Gépkönyv, Daru, Leírások / Kézikönyvek, Letöltések, Prága V3s, Star - CKD - 8 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.