Tradíció és Innováció – Horogra szerelt vezeték nélküli kamera.

A vállalkozásunk alapjait „régi értékek” jelentik. Ez igaz a hozzáállásunkra és a gépparkunkra is. Szeretünk pontosan érkezni, előre tervezni és betartani az ígéreteinket.
Már-már veteránnak számító gépeink pedig kitűnő műszaki állapotban vannak és alkatrész utánpótlásunk folyamatosan biztosított.

STRT8325rs

Édesapám a frissen felújított gépünk mellett. 43 éve a szakmában.

Édesapámmal különleges párost alkotunk, összeszokott kezelő-irányító páros vagyunk, ráadásul munkánkat a legmodernebb eszközökkel tesszük hatékonyabbá. A hagyományos kézjeleken túl, ma már nem számít különleges elvárásnak a „walkie-talkie „, azaz a rádiós irányítás. Az azonban a legmodernebb technológiára egy remek példa, amikor egy horogra szerelt vezeték nélküli kamera képét, élőben, nagy felbontás, egy kijelzőn tudom követni a kezelőfülkéből.

DCIM100GOPRO

Új darunk és a horogra szerelt élőképes kamera munkában.

A múlt héten egy 10 méter magas ivóvíztározóra kellett különböző építőanyagokat daruznunk Érd és Törökbálint határában. Az emelt teher útját, folyamatosan, felülnézetből tudtam követni a fülkében található kijelzőn keresztül, miközben rádión irányítottak a tetőn dolgozó munkások.

Modern technológia egy veterán gépben. Minden tekintetben első a biztonság.

A legkülönbözőbb helyzetekre tudunk gazdaságos megoldásokat kínálni, a klasszikus „rutin” emelési  munkáktól egészen a kreativitást, precíz tervezést igénylő feladatokig.

Autódaruzás -Daruzás – Speciális emelés:
06-30-9442-720

 

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, Daru, Daruzás, Építőanyag Daruzása, Érd, Horogra szerelt kamera, Szigetelőanyag Daruzása, Tátra 148, Törökbálint
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.