Riasztás – Katasztrófavédelem – Autódaruzás – Érd

A holnapi napra riasztást adott ki a Katasztrófavédelem a várható erős esőzések és viharos erejű széllökések miatt.

„Meneküljünk aluljáróba vagy zárt épületbe, ha erős szélbe kerülünk, kerüljük a fákat és az épületekről lelógó tárgyakat – figyelmeztet a katasztrófavédelem a szerdai viharos időjárás miatt.”

rs1

Riasztás

Terepes autódaruinkkal a nap 24 órájában, ügyeletben várjuk az esetleges hívásokat. Üzemzavar elhárításban, kidőlt fák emelésében, bármilyen darut, darus autót igénylő katasztrófahelyzet elhárításában szívesen segítünk.

CRSH1765rsda

Elakadt teherautó mentése.

Adott esetben összkerékmeghajtású terepjárónkkal is szívesen segítünk más autók vontatásában. Van olyan helyzet, amikor elég egyszerűen kihúzni az sárral borított útszakaszról a járművet. Ehhez sok esetben elegendő a Mitsubishi terepjárónk.

HARD5978rs

Autómentés. Elakadt kisteherautó vontatása.

A szél sok esetben fákat csavarhat ki a talajból. Az öreg, korhadt, száraz ágakat letörheti a vihar, ami sok esetben tesz kárt, vagy veszélyeztet épületeket, személyautókat. Ezek mentésében, emelésében is tudunk segíteni. Autódarunkkal le tudjuk emelni a fákat baj esetén, sőt fényképes dokumentációt is készítünk, amennyiben szükség van rá.

HARD1750rs

Autóra dőlt fa emelése, műszaki mentés. Autóra borult fa.

Bármilyen sürgős esetben hívhatóak vagyunk a nap 24 órájában:
Autódaruzás, non-stop autódarus ügyelet, autómentés:
06-30-9442-720

A bejegyzés kategóriája: Autódarus Ügyelet, Autódaruzás, Autómentés, Daru, Daruzás, Diósd, Éjjel-nappal hívható autódaru, Érd, Százhalombatta, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.