Készház Építése Autódaruval – Páty – Daruzás

Egy régi megrendelőnk új projektjén dolgozhattunk Pátyon, ahol egy kész ház felépítésében segíthettünk. Elsőnek a „készház” falelemeit emeltük a helyükre.

Autódaruzás – Érd – Páty – Telki – Budajenő:
06-30-4546-515

Folyamatosan változó időjárási körülmények között, kevesebb mint egy 8 órás műszak alatt felállítottuk a ház fő szerkezetét. A könnyű, de nagy felületű elemek mozgatásánál fokozottan figyelni kell a szélerősségre. Viszonylag kis kinyúlással is nagy gondot okoz.

A szeglemezes tetőszerkezet daruzását sokkal nyugodtabb körülmények között végezhettük el, ahogy az a fenti referencia videóból is kiderül. A gyorsaságot az biztosítja, hogy ekkora súllyal a gémkitoló teleszkóppal is viszonylag gyorsan lehet manőverezni, a több kötélágra fűzött kötélzettel pedig lehet minimétereket emelni, ha szükséges, ezért nem is fűztem át.

Kérj ajánlatot most, rövid időn belül részletesen válaszolunk:
autodaruzas@gmail.com

Szép környezetben dolgozhattunk. Autódarunk tetőszerkezetet állít. Páty, 2017

Nagyon szeretek Pátyon daruzni, a szép környezet és tiszta levegő sokat ad a jó hangulathoz, ahogyan az is sokat segít, hogy a legtöbb megrendelőnkkel nagyon jó a kapcsolat, hosszútávú, értékes együttműködések ezek.

Könnyűszerkezetes „készház” építése autódaruval. – Páty

Pátyon a játék része, hogy szigorú a közrend abban az értelemben, hogy fokozottan ügyelni kell a behajtási engedélyek megkérésére, illetve itt is sokat segít a helyzeten, hogy már ismerősök vagyunk a környéken. Hozzátartozik, hogy néha már-már a legjobb indulattal is lehetetlennek tűnik betartani a folyamatosan változó, városonként  más-más szabályokat.

A daru gém és a szeglemezes tető.

Ha időben foglalsz időpontot a naptárunkban, segítünk minden szükséges részlet kidolgozásában, használhatod az „Árajánlatkérés” menüpontot is, vagy egyszerűen hívj fel és beszéljük át a dolgot: 06-30-4546-515

A bejegyzés kategóriája: Készház Elemek Daruzása, Páty, Szeglemezes Tető Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.