2017 – Fejlesztés – Az Új 20 Tonnás Autódarunk…

Gépparkunk bővült egy 20 tonnás autódaruval, amivel az eddiginél nagyobb feladatok elvégzését is el tudjuk majd vállalni. Több szempontból is előrelépést jelent az eddig használt 16 tonnás típushoz képest. A változás nem korszakalkotó a vállalkozásunk életében, de jól látható és mérhető előrelépés bizonyos területeken.

STRT9009rs

Megérkezett gépparkunk legújabb darabja.

Daruzás: 06 30 4546 515
Hívj most, kérj ajánlatot és/vagy foglalj időpontot!

A középtávú céljaink között szerepelt egy még ennél is nagyobb gép vásárlása, azonban az élet egy olyan lehetőséget sodort elénk, amelyet nem volt szabad kihagyni. Az új géppel nagyon jó üzletet kötöttünk az ár/érték arány tekintetében. Heteken belül munkába áll.

STRT8998rs

20 tonnás autódarunk.

A gép mellett szóló érvek egyrészt a típus jellegéből -nagyobb teherbírás, hosszabb gém- fakadnak, másrészt a konkrét gép műszaki állapotából. Minimális felújítást ugyan igényel, de ettől eltekintve, új -még szőrös- abroncsokkal, jól működő digitális túlterhelésgátlóval és erős motorral sikerült megvásárolni, hogy a teljes és hiánytalan dokumentációról ne is beszéljünk. Egy nagyon jó alap, amiből rengeteg munkával egy ütőképes gép fog épülni.

Elmondható, hogy ezt a típust évek óta űzött vadként kergetjük, hiszen rengeteg példányt megnéztünk és kipróbáltunk ebből a típusból, azonban mindeddig valamilyen okból meghiúsult az üzlet, hol az eladó inkorrektsége miatt, hol a gép rendezetlen háttere miatt. Ezúttal egy kis szerencsével és egy határozott, bátor ajánlattal sikerrel jártunk.

Kérj részletes ajánlatot e-mailben: autodaruzas@gmail.com – 24 órán belül válaszolunk! 

Pár héten belül összesen 27 méter magasságig leszünk képesek manőverezni akár két tonna súllyal, illetve közvetlenül a gép mellett, ügyes tervezéssel akár 14-16 tonna súlyt is képesek leszünk úgy leemelni például egy kamionról, hogy nem terheljük túl a gépet.
A maximális oldalkinyúlásunk is nőtt az új géppel.

CRSH3594rs

Édesapám évekkel ezelőtt, egy másik ugyan ilyen típusú gép kezelőfülkéjében.

A típushoz bőséggel rendelkezünk alkatrésszel, illetve már a vásárlás előtt olyan dokumentumok voltak a kezünkben -például teljes diagnosztika- amivel sokkal stresszmentesebben fogjuk tudni javítani és karbantartani a típust.

Daruzással, javítással vagy ingyenes  szaktanáccsal kapcsolatban 0-24 hívhatóak vagyunk:
06 30 4546 515 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.