Dunaharaszti – M51 – Autódaruzás – Tetőelemek Daruzása

Az elmúlt időszakban rengeteg fotót osztottam meg a nem rég munkába állt „új” darunkról. Nagyon büszkék vagyunk rá, mert egy olyan autódaru, amivel el lehet indulni az eddigieknél nagyobb túrákra is. Nem csak megbízhatóbb, gyorsabb is.

STRT0697rs

Felújított autódarunk Dunaharasztiban, az elvégzett munka után.

Autódaruzás – Daruzás – Autómentés Autódaruval – Speciális Emelések
Érd és Térsége – Dunaharaszti – Budaörs – Százhalombatta – Sóskút
06 30 9442 720

Az eddigi Tátra darunk is folyamatosan karban volt tartva, de ez a gép most közelít a gyári állapothoz és egyszerűen élmény vezetni. Ráadásul az egyéb körülmények is segítenek abban, hogy nagyobb sugarú körben dolgozhassunk Édesapámmal.

STRT0711rs

Autódarunk suhan az M51-es jelű úton, a BILK Logisztikai Központ közelében, Dunaharasztiban.

Az egyik fontos változás az új M0-ás szakasz átadása volt. Egy veterán daruval nyugodtabban indul el az ember úgy, hogy tudja, ha baj van, van hova lehúzódni, rendelkezésre áll a leálló sáv és minden szükséges biztonsági eszköz a gépen is.

STRT0704rs

Dunaharaszti, aluljáró, max. 3,5 méteres megengedett magasság. A Tátra ~3,3 méter, így „cipőkanállal” de átférünk.

Érdi telephelyünkről gyorsan és gazdaságosan tudjuk a legtöbb helyi ipari parkot megközelíteni. Családi vállalkozásként, lelkiismeretesen, gyorsan és precízen dolgozunk.

STRT0701rs

Elérhetőségeink a daru ellensúlyán.

A bejegyzés kategóriája: Autódaruzás, BILK Logisztikai Központ, Daru, Daruzás, Dunaharaszti, Érd, Tátra 148 - CKD - 16 tonnás autódaru, Tetőelemek Daruzása
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.